Menu
Your Cart

Pompe de Apa

Pompe de Apa

Pompe de apa submersibile sau de suprafata, de apa curata sau de apa murdara, pompele de gradina sunt o solutia pentru a uda plantele din gradina pe timp de seceta, pentru a-ti spala masina, sau alte intrebuintari din gospodarie. 

Avem pompe pentru toate buzunarele, dar recomandam pompele cu statorul racit in baie de ulei sau cele cu bobinaj de cupru, pentru ca au fiabilitate crescuta. 


Butelie hidrofor de 50L GF07260 Butelie hidrofor de 50L GF07260
Stoc epuizat
Producator: Micul Fermier
Vas de expansiune hidrofor multifunctional cu membrana interschimbabila pentru instalatii de incalzire si alimentare cu apa. Vasul de expansiune este ideal pentru aplicatii de incalzire, racire, apa potabila si solar. Se monteaza orizontal pe suport propriu, cu racordare laterala. Capacitate 50 litr..
170,00RON
Producator: Aquatique Elefant
SpecificatiiCARACTERISTICI GENERALETip pompa Pompa submersibilaUtilizat pentru Apa menajeraTip combustibil ElectricitateUtilizare RezidentialTip curent MonofazatTip pornire AutomataFunctii Dotata cu CUTIT TOCATORCuloare VerdeSPECIFICATII TEHNICETip motor ElectricPutere 750 WPutere motor 750 WTensiun..
350,00RON
Pompa de gradina de suprafata 750W VJP100A Pompa de gradina de suprafata 750W VJP100A
Nou Stoc epuizat
Producator: Verk
DescriereAceasta este o pompa auto-amorsanta folosita pentru transportarea apei curate. Pompa poate fi utilizata pentru cresterea presiunii apei intr-un sistem centralizat de furnizare a apei, pentru a crea mici sisteme de irigare, pentru udarea gradinilor, pentru sisteme de spalare cu jet, pentru f..
260,00RON
Producator: Verk
Pompa complet automatizata.Plutitor pentru setarea adancimii de pornire.Sistem impotriva activarii pompei in absenta apei.Putere consumata: 900 WAdancime maxima de scufundare(absorbtie): 7mAdancime maxima de livrare (refulare): 9mDebit maxim livrat: 14000 l/hCablu de alimentare: 10 mGreutate neta: 5..
250,00RON