Menu
Your Cart

Polizoare unghiulare flex

Polizoare unghiulare flex

Polizorul unghiular, denumit si flex, poate fi folosit pentru a prelucra metal, piatra sau materiale plastice. In functie de tipul de disc folosit polizorul unghiular poate fi utilizat pentru taiere, polizare, slefuire sau periere.

Producator: Uralmash
Specificatii tehnice:Lungime lama: 11.5" (30cm)Pasul lantului: 3/8"ManerPiesa protectie manerRezervor ulei ungere lantAccesorii montajRecomandam un flex mic puternic de 1200 W ( echivalent cu o drujba mica de 1.5 cai putere) si sa nu porniti flexul in sarcina ca sa prelungiti viata flexului cand fol..
100,00RON
Producator: Stern Austria
Disc diamantat pentru polizor D115S Stern, pentru taiere uscata, se foloseste la taierea materialelor generale de constructii si de placare, exceptional pentru taieri rapide si lucrari de finisare.Caracteristici generale:Se poate utiliza la masini fixe si portabile.Acest tip de disc diamantat se fol..
25,00RON
Producator: Stern Austria
Disc diamantat segmentat pentru taiere uscata. Acest disc este recomandat pentru taierea rapida a placilor de azbociment, piatra, beton armat, granit, marmura, tigla ceramica. Diametru panza: 125 mm Latime de taiere: 2.0 mm Diametru orificiu de prindere: 22.2 mm Bucati / carton: 100 Greutate: 0.14 K..
35,00RON
Producator: Stern Austria
Disc abraziv pentru taiat metal, acest disc se foloseste pentru polizoarele unghiulare.Diametru: 230 mmLatime de taiere: 2.0 mmDiametru orificiu de prindere: 22.2 mmTip taiere: Metal..
45,00RON
Producator: Stern Austria
Discul diamantat turbo este special conceput atat pentru taierea umeda cat si pentru taierea uscata fiind ideal pentru taierea/debitarea materialelor precum: granit, marmura, beton etc. Diametru panza: 125 mm Latime de taiere: 2.8 mm Diametru orificiu de prindere: 22.2 mm Turatie..
35,00RON
Producator: Stern Austria
Discul diamantat turbo este special conceput atat pentru taierea umeda cat si pentru taierea uscata fiind ideal pentru taierea/debitarea materialelor precum: granit,